3ωρες κρουαζιέρες

Κρουαζιέρα Ψαρέματος

Οι 3ωρες κρουαζιέρες είναι δύο. Η πρώτη είναι η κρουαζιέρα ψαρέματος και η δεύτερη είναι η κρουαζιέρα ηλιοβασιλέματος.

Στην πρώτη επιλογή ξεκινάμε από την μαρίνα του Miraggio στις 09:00 το πρωί και ταξιδεύουμε ως την περιοχή του Αγίου Νικολάου ρίχνοντας την λεγόμενη συρτή, το οποίο είναι το μοναδικό είδος που γίνεται επάνω στο σκάφος μας εν πλω. 

Το ταξίδι μας δεν συμπεριλαμβάνει το άνοιγμα πανιών, καθώς γίνεται με σκοπό το ψάρεμα.

 Το σκάφος διαθέτει τρία καλάμια ψαρέματος μαζί με τεχνητά δολώματα σιλικόνης και όλα τα υπολοιπα παρεμφερή. 

Αφού τελειώσουμε με την διαδικασία του ψαρέματος, ξεκινάμε για την επιστροφή μας στην μαρίνα του Miraggio thermal spa resort

Το ταξίδι μας προβλέβεται να τελειώσει στις 12:00 το μεσημέρι. Σε περίπτωση που υπάρχει η διάθεση για περισσότερη ώρα ψαρέματος, υπάρχει επιπλέον χρέωση κατά ώρα. 

3ωρες κρουαζιέρες

Ηλιοβασίλεμα

Για την κρουαζιέρα του ηλιοβασιλέματος, ξεκινάμε από την μαρίνα του Miraggio στις 18:00 και πλέουμε για την μαγευτική παραλία της Καναπίτσας, όπου και θα απολαύσουμε ένα από τα πιο ωραία ηλιοβασιλέματα.

Εκεί θα απολαύσουμε ένα ωραίο μπουκάλι κρασί, μαζί με μια υπέροχη φρουτοσαλάτα μέχρι και το πέρας της δύσης του ήλιου πίσω από την κορυφή του Γλαρόκαμβου. 

Αμέσως μετά θα ξεκινήσουμε για την επιστροφή στην μαρίνα του Miraggio, με ώρα άφιξης στις 21:00, όπου και θα λάβει τέλος η αξέχαστη κρουαζιέρα μας

Στις 3ωρες κρουαζιέρες μπορούν να προστεθούν εξτρά ώρες, πάντοτε με την επιθυμεία του πελάτη.

3 hour cruises