ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ

mari

Η Μαριάνθη Κυρκιώτη γεννήθηκε στο Φάφενχοφεν του Μονάχου το 1992.

 Μετά το λύκειο αποφάσισε να σπουδάσει αισθητική και διακόσμιση αλλά το πάθος της για την θάλασσα την οδήγησε να παρακολουθήσει μαθήματα ιστιοπλοΐας και με μεγάλη επιτυχία να πάρει το δίπλωμα Skipper το 2015.

 Από τότε δεν έπαψε να ταξιδεύει στο Αιγαίο πέλαγος και να οργανώνει κρουαζιέρες με το ιστιοπλοϊκό της σκάφος Mamilo. Η εμπειρία και η λαχτάρας της για την θάλασσα θα σας συνεπάρουν. 

paris

Ο Πάρης Κυρκιώτης γεννήθηκε στο Φαφενχοφεν του Μονάχου το 1994. 

Μετά τα σχολικά του χρόνια αποφάσισε να σπουδάσει ψυκτικός και έκτοτε δουλεύει στην Cryoart. Το οικογενειακό του ένστικτο όμως τον οδήγησε και αυτόν στην θάλασσα. 

Παρακολούθησε με μεγάλη επιτυχία και πήρε το δίπλωμα ανοικτής θαλάσσης στην ιστιοπλοΐα το 2015. Ο Πάρης έχει λάβει μέρος σε αγώνες και είναι ένας skipper που έχει όρεξη να σας μάθει καινούργια πράγματα, έμπιστος και ικανός για πολλούς. 

Ο Πάρης είναι μέλος του Ελληνικού Ερυθρού σταυρού και με τις απαραίτητες γνώσεις στις πρώτες βοήθειες.

Ο Δημήτρης Καμμένος γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1995. 

Μετά την στρατιωτική του θητεία σπούδασε μηχανοτρονική και παράλληλα εκπαιδεύτηκε στις καταδύσεις ως το επίπεδο του Dive Master της PADI. 

Συνέχισε τις σπουδές του στο εξωτερικό όπου εκπαιδεύτηκε με τα διεθνή Standards της IDSA στις επαγγελματικές καταδύσεις με σκάφανδρο.

 Γνώστης πρώτων βοηθειών και διάσωσης σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης στην θάλασσα. Επίσης, κατέχει δίπλωμα skipper. Η αγάπη του για το υγρό στοιχείο δεν σταματάει πουθενά.