4ωρη κρουαζιέρα

Κρουαζιερα στην νησο 'χελωνα'

Σαν πρώτη επιλογή για την 4ωρη κρουαζιέρα σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στα όμορφα νερά του νησιού Κέλυφος (γνωστή και σας νήσος Χελώνα). 

Θα ξεκινήσουμε από την μαρίνα του Miraggio στις 10:00 το πρωί ή στις 15:00 το απόγευμα και θα σαλπάρουμε για το νησί, όπου θα μπορέσετε να απολαύσετε ένα υπέροχο κολύμπι στα γαλάζια νερά και να κάνετε Kayak SUP θαυμάζοντας την άγρια ομορφιά. 

Είναι επίσης ιδανικό για να εξερευνήσετε τον βυθό με αναπνευστήρα ή να κάνετε κατάδυση με φιάλες.

 Μετά την στάση μας και εφόσον υπάρχει ακόμα χρόνος, θα επιστρέψουμε στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, και πιο συγκεκριμένα, σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του πρώτου ποδιού, στην παραλία του Γλαροκάμβου ή στην παραλία Ξενία για να κολυμπήσετε στα τιρκουάζ νερά. 

Θα επιστέψουμε στην Μαρίνα Miraggio στις 14:00 (ή 19:00) όπου και θα τελειώσει η κρουαζιέρα μας.

4 hour cruise
4ωρη κρουαζιερα
4 hour cruise - Game time
κρουαζιέρα στην κασσανδρα

Μια δεύτερη επιλογή για την 4ωρη κρουαζιέρα είναι οι παραλίες Κασσάνδρας.

 Θα ξεκινήσουμε και πάλι από την μαρίνα του Miraggio στις 10:00 το πρωί ή στις 15:00 το απόγευμα για να κάνουμε την πρώτη μας στάση για κολύμπι και για Kayak SUP στον πρώτο κόλπο της Κασσάνδρας, την Καναπίτσα.

 Είναι μια πολύ όμορφη, αμμώδης παραλία με γαλαζοπράσινα νερά, ιδανική και για τα παιδιά.

 Μετά την στάση μας θα συνεχίσουμε με κατεύθυνση το Πευκοχώρι, όπου και θα κάνουμε την επόμενη μας στάση, κοντά στη Χανιώτη.

 Εκεί βρίσκεται ένας γαλάζιος παράδεισος. Τέλος εφόσον έχουμε χρόνο στην διάθεσή μας, μπορούμε να κάνουμε μια ακόμα στάση πριν το Miraggio σε μια απόμακρη βραχώδη παραλία, η οποία έχει την δική της ξεχωριστή ομορφιά και αγριάδα. 

Θα επιστρέφουμε στην Μαρίνα Miraggio στις 14:00 (ή 19:00) όπου και θα τελειώσει η κρουαζιέρα μας.

4 hour cruise - Bays
8 hour cruise