Κλείστε Online την Κρουαζιέρα σας...

Κάνε κράτηση online και κλείσε τις διακοπές σου!! Εξασφάλισε τις ημέρες που θέλεις να κάνεις την κρουαζιέρα σου.

 Δίπλα μπορείτε να διαβάστε κάποια βασικά πράγματα που σας συμβουλεύουμε για την σωστή οργάνωση και τέλεση της κρουαζιέρας με το Ιστιοπλοϊκό μας. 

Το ημερολόγιο φορτώνει…
Powered by Booking Calendar
– Available
03
– Booked
03
– Pending
captcha

Η χάραξη πορείας. 

Πριν ξεκινήσεις πρέπει να ξέρεις που θα κατευθυνθείς. Η χάραξη της πορείας αφορά όλη την παρέα και γι’ αυτό πρέπει να αποφασιστεί από κοινού. Η καλή χάραξη πορείας θα σας βοηθήσει στο να μην χάνετε χρόνο μόνο ταξιδεύοντας. Να επιλέξετε σημεία για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη θάλασσα, αλλά και για να μπορέσετε να ανεφοδιαστείτε γρήγορα.

το απαραιτητο σουπερ μαρκετ

Τροφή που δεν χρειάζεται ψυγείο. Φαγητά που είναι εύκολα στο μαγείρεμα, αρκετά σνακ, υλικά για πρωινό. Ψυγείο δεν θα έχεις πάντα, ειδικά αν δεν καταφέρεις να δέσεις σε λιμάνι και κοντά σε ρεύμα.Τα πρωινά, τα σνακ και μερικά πακέτα μακαρόνια μαζί με κονσέρβες και σάλτσες να τα πάρεις από πριν, όπως και αντιηλιακά, είδη υγιεινής και άλλα που στα νησιά θα τα βρεις πανάκριβα. Προσοχή: Τα κρεατικά και τα αλλαντικά χαλάνε πολύ εύκολα.

η επιλογη τησ παρεασ

Σε ένα ιστιοπλοϊκό είναι σημαντικό να υπάρχουν τουλάχιστον 2-3 άτομα πρόθυμα να τραβήξουν λίγο λούκι. Να δένουν στα λιμάνια, να ξυπνάνε για να λύσουν, να γυρνάνε τα πανιά εν πλω, αλλά και να κάνουν τους ανεφοδιασμούς νερού κλπ στα λιμάνια. Η καλή επιλογή της παρέας σε ένα τέτοιο ταξίδι είναι σημαντική, ειδικά όταν είσαι επί 7 ημέρες σε ένα τόσο μικρό χώρο.

ο skipper

Το ταξίδι με το ιστιοπλοϊκό οφείλει να είναι ένα ξεκούραστο ταξίδι. Το οικονομικό δεν θα είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα. Αν το διαιρέσεις αυτό με τα άτομα που θα είστε στο σκάφος και συνυπολογίσεις την άνεση που θα νιώθεις όταν θα έχεις κάποιον να κανονίζει όλες τις σκοτούρες για εσένα, θα δεις ότι αξίζει. Προσοχή: Η συζήτηση με τον σκίπερ είναι απαραίτητο να γίνει πριν το ταξίδι και όχι την πρώτη ημέρα. Εκείνος θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο δυνατόν, να επιλέξει παραλίες που θα δένει και θα μπορεί να κοιμάται αντί να είναι σε επιφυλακή. Αν εσένα τα σχέδιά σου είναι διαφορετικά, να το συνεννοηθείτε από πριν.

o eΛεγχοσ του σκαφουσ

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να κάνεις έναν καλό έλεγχο, θα σου κερδίσει χρόνο και ψυχική ηρεμία. Ο καλός έλεγχος, σε συνεργασία με τον σκίπερ, είναι απαραίτητος. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε και τον καιρό πριν οργανώσετε την κρουαζιέρα σας. Κάνε κράτηση τωρα!!