10ωρη Κρουαζιέρα

Ξεκινάμε από την μαρίνα του Miraggio στις 10:00 π.μ. και το πρώτο μέρος που θα επισκεφτούμε είναι το νησί του Κάλυφος για κολύμβηση με αναπνευστήρα και για Kayak SUP. Συνεχίζοντας την Κρουαζιέρα, σας παρέχουμε τρεις επιλογές:

  1. Η μία επιλογή είναι να ταξιδέψουμε μέσα από τα Σπαλαθρονήσια, βλέπωντας μερικά από τα πιο μαγευτικά και όμορφα μέρη της Σιθωνίας της Χαλκιδικής και να γευματίσουμε σε μια τοπική ψαροταβέρνα που βρίσκεται στην Τορώνη. Όταν τελειώσουμε το γεύμα μας, να επισκεφτούμε τους διάσημα λιμανάκια του Πόρτο Καρρά για κολύμπι,και χαλάρωση. Αυτά τα μέρη είναι δύσβατα  με το αυτοκίνητο.  Μετά την τελευταία διαμονή μας θα επιστρέψουμε στην μαρίνα του Miraggio στο Παλιούρι στις 20:00 η ώρα.
  2. Η άλλη επιλογή είναι να πλεύσουμε στο λιμάνι του Μαρμαρά και να κάνουμε ένα σταθμό για μεσημεριανό γεύμα. Ο Μαρμαράς διαθέτει ένα όμορφο λιμάνι και πολλές ταβέρνες, καφετέριες, εστιατόρια και μικρά καταστήματα με σουβενίρ. Όταν τελειώσουμε το γεύμα μας, θα ταξιδέψουμε για να επισκεφτούμε τα λιμανάκια του Πόρτο Καρρά για κολύμπι,  Kayak SUP και ανάπαυση. Αυτά τα μέρη είναι δύσβατα με το αυτοκίνητο. Μετά την τελευταία διαμονή μας θα επιστρέψουμε στην μαρίνα του Miraggio στο Παλιούρι στις 20:00 η ώρα.
  3. Η τελευταία επιλογή είναι να ταξιδέψουμε στο Πόρτο Κουφό, σε ένα από τα ωραιότερα μέρη που έχει το δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής στη Σιθωνία. Διαθέτει πολλές ψαροταβέρνες και εστιατόρια. Θα δείτε εκεί και τη μεγάλη διάσημη λιμνοθάλασσα. Θα μείνουμε εκεί για το γεύμα σας και για το περίπατό σας. Όταν τελειώσουμε από το Πόρτο Κουφό μπορούμε να επιστρέψουμε στο Miraggio στις 20:00 o ώρα.